Aparatură de ultimă generație

Descoperă tehnologiile și echipamentele de ultimă generație pe care le folosim pentru măsurătorile topografice și scanările 3D

Leica CS20

Controlerul Leica CS20 oferă un design robust și performanță înaltă, punând la dispoziție control total și mobilitate completă.

Performanță avansată

Controlerul Leica CS20 oferă performanțe de vârf, asigurând măsurători precise și eficiente.

Eficiență și economie de timp

Utilizarea acestui controler ne ajută să finalizați măsurătorile într-un timp mai scurt, economisind resurse prețioase.

Recognizing Employee

Holds in these matter to this principle selection he rejects pleasures to secure.

Leica GS15

Leica Viva GNSS GS15 Receiver reprezintă un aparat de ultimă generație în domeniul măsurătorilor geodezice prin tehnologia GNSS. Acesta este proiectat pentru a oferi precizie, fiabilitate și versatilitate într-o varietate de aplicații geodezice și topografice.

Precizie Excepțională

GS15 oferă o precizie impresionantă în determinarea poziției, cu ajutorul semnalelor de la sateliții din sistemele de navigație globală.

Rezistență la factorii ambientali

GS15 este construit pentru a rezista la condiții dificile de mediu, inclusiv apă și praf, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în terenuri variate.

Lucrări geodezice și topografice

GS15 este utilizat în măsurători geodezice de înaltă precizie, inclusiv determinarea coordonatelor punctelor topografice și a rețelelor geodezice.

Leica TS12 si controlerul CS15

Aceste două componente formează un sistem puternic și versatil pentru topografia și măsurătorile geodezice.

Proiectare și construcție civilă și industrială

Aceste dispozitive sunt esențiale în proiectarea și construcția de infrastructură, drumuri, poduri, și clădiri, asigurând măsurători precise pentru lucrările de inginerie civilă și industrială.

Cadastru și carte funciară

Leica TS12 și CS15 sunt utile în înregistrarea precisă a proprietăților și limitele terenurilor, precum și în întocmirea documentației necesare pentru carte funciară.

Conservare, explorare și evaluare

Aceste instrumente pot fi folosite pentru monitorizarea și documentarea schimbărilor din mediul natural, precum și pentru proiectele de conservare a biodiversității. Se folosesc și în industria minieră și geologică pentru măsurători de teren și analize geospațiale. Pot contribui la identificarea și monitorizarea zonelor cu risc, inclusiv în caz de dezastre naturale sau accidente.

Leica Viva TS 15 P 5” R400

Stația totală Leica Viva TS15 P 5” R400 este un instrument de topografie avansat dezvoltat de Leica Geosystems, o companie cunoscută pentru calitatea și inovația produselor sale în domeniul măsurătorilor geodezice și topografice.

Precizie excepțională

TS15 P 5” R400 are o precizie de 5 secunde de arc (5”), ceea ce înseamnă că poate măsura unghiuri cu o acuratețe extrem de mare. Această precizie este esențială în aplicații topografice, construcții și lucrări de inginerie, unde fiecare milimetru contează. Cu TS15 P 5” R400, puteți obține măsurători de înaltă precizie într-un timp scurt.

Tehnologie avansată de imagini

Această stație totală este echipată cu tehnologie de imagini integrate, ceea ce înseamnă că putem realiza măsurători rapide și precise în modul "Imagistic". Acest lucru vă permite să vedeți obiectele măsurate în timp real, ceea ce simplifică semnificativ procesul de măsurare și elimină necesitatea utilizării unui teodolit optic.

Conectivitate și versatilitate

TS15 P 5” R400 vine cu opțiuni de conectivitate moderne, inclusiv Bluetooth și Wi-Fi, ceea ce ne permite transferul datelor măsurate în timp real către un computer sau dispozitiv mobil. Acest aspect facilitează colaborarea și gestionarea datelor măsurate. De asemenea, această stație totală poate fi utilizată într-o varietate de aplicații, de la topografie la construcții și chiar monitorizarea de lungă durată a deformărilor în teren.