Detalii proiect
Măsurare topografică și scanare 3D a unui teren de mari dimensiuni

Scopul acestui proiect a fost evaluarea și pregătirea unui teren pentru viitoare construcții, fără a specifica detaliile precise ale dezvoltării planificate. Echipa noastră a fost angajată pentru a efectua scanări 3D ale terenului și măsurători topografice detaliate pentru a furniza date necesare pentru dezvoltarea viitoare.

Etapele proiectului

Scanarea 3D a Terenului: Am utilizat tehnologia de scanare 3D pentru a crea o hartă digitală detaliată a terenului, inclusiv a reliefului, a suprafețelor plane și a oricăror elemente naturale sau artificiale prezente pe teren.

Măsurători Topografice: Am efectuat măsurători topografice precise pentru a înregistra înălțimile, dimensiunile și limitele terenului. Aceste date au furnizat o imagine completă a terenului și a caracteristicilor sale topografice.

Rezultate și impact

Datele obținute din scanarea 3D și măsurările topografice au fost utilizate pentru planificarea dezvoltării viitoare a terenului. Aceste informații au oferit dezvoltatorilor un cadru solid pentru proiectarea și construirea infrastructurii necesare, fără a specifica detaliile precise ale utilizării terenului. Proiectul a pregătit terenul pentru dezvoltări ulterioare și a asigurat o bază solidă pentru planificarea viitoare.

Informații proiect

Client:

Persoană privată

Locație:

România

Contactează-ne