Detalii scanări 3D de mare precizie

Serviciul nostru de scanare 3D a clădirilor și obiectelor mari oferă o soluție de vârf pentru captarea detaliilor precise ale structurilor imobilelor, monumentelor istorice, clădirilor comerciale și a altor obiecte mari, utilizând tehnologia de scanare laser și fotogrametrie.

Scanare Non-Distructivă

Scanarea 3D este o metodă non-distructivă, ceea ce înseamnă că nu este necesar să se facă modificări sau să se intervină asupra structurii obiectului scos în evidență.

Planuri și documentație tehnică

Furnizăm planuri și documentație tehnică care reflectă cu precizie caracteristicile obiectelor scanate. Aceste documente pot fi utile pentru restaurare, conservare sau renovare.

Gestionarea riscurilor

Prin scanarea 3D, se pot identifica potențialele probleme și riscuri înainte ca acestea să devină costisitoare.

Precizie maximă

Obținem date cu precizie maximă, ceea ce contribuie la eliminarea erorilor în proiecte și la economisirea de timp și bani.

Vizualizare detaliată

Datele obținute pot fi vizualizate într-o reprezentare 3D detaliată, care poate fi explorată digital. Acest lucru facilitează analiza, planificarea și proiectarea.

Evaluare imobiliară

Datele scanate sunt utile pentru evaluarea precisă a proprietăților imobiliare, în special în cazul clădirilor mari și complexe.

Restaurare și conservare

Serviciul de scanare 3D este folosit pentru restaurarea și conservarea monumentelor istorice și a clădirilor cu valoare culturală.

Planificare urbană

Informațiile obținute sunt esențiale pentru planificarea urbană și dezvoltarea teritoriului, permițând autorităților să ia decizii informate.

Proiectare și construcții

Datele scanate 3D sunt utilizate în proiectarea și construcția de clădiri noi sau renovate pentru a asigura o potrivire perfectă în contextul existent.