Detalii proiect
Ridicare topografică, schită și releveu

Am avut privilegiul de a lucra la un proiect captivant care a implicat ridicarea topografică, realizarea releveului și a documentației pentru o frumoasă casă cu etaj situată într-o zonă pitorească. Acest proiect a reprezentat o combinație de precizie tehnică și creativitate în domeniul topografiei și al designului arhitectural.

Etapele proiectului

Măsurători Topografice Precise: Am început prin efectuarea ridicării topografice detaliate ale terenului și a zonei din jurul casei. Am înregistrat cu precizie cotele terenului, poziția elementelor existente și detaliile topografice esențiale.

Schiță și Releveu: Cu datele topografice înregistrate, am realizat un plan detaliată a terenului și al construcției. Am inclus toate dimensiunile casei, înălțimile, poziționarea ferestrelor și ușilor, precum și alte detalii arhitecturale importante solicitate de proiectant.

Documentație Tehnică: Pe baza informațiilor culese am dezvoltat o documentație tehnică completă. Acest set de documente a inclus ridicarea topografică, releveele construcției, fațadele construcției și toate informațiile necesare în vederea renovării și extinderii construcției.

Rezultate și impact

Proiectul nostru a oferit proprietarilor un set complet de date și informații esențiale despre proprietatea lor, permițându-le să planifice eventuale renovări sau extinderi cu încredere. De asemenea, documentația noastră a fost folosită cu succes pentru obținerea aprobărilor legale necesare pentru proiectul lor.

Informații proiect

Client:

Persoană privată

Location:

Regatul Unit

Date:

Mai 2021

Contactează-ne