Detalii proiect
Casă cu etaj – cadastru și intabulare

Proiectul nostru recent a implicat cadastrul și intabularea unei case cu etaj situată într-o zonă rezidențială. Această casă cu etaj a fost supusă procesului de obținere a documentelor cadastrale și de înregistrare a drepturilor de proprietate pentru a se putea înstrăina.

Etapele proiectului

Colectarea Datelor Inițiale: Am început cu efectuarea măsurătorilor topografice detaliate ale întregii proprietăți. Am înregistrat limitele terenului, dimensiunile casei cu etaj, precum și toate celelalte elemente relevante.

Documentarea Istoricului Proprietății: Am examinat istoricul juridic al proprietății pentru a verifica înregistrările existente și pentru a identifica orice ambiguități sau erori în documentele de proprietate.

Intabularea: Pe baza datelor colectate și a analizei istoricului proprietății, am întocmit documentele cadastrale și am pregătit documentele necesare pentru cadastru și intabulare. Acest pas a inclus clarificarea limitelor de proprietate și a tuturor drepturilor deținute de proprietar.

Înregistrarea Oficială: După finalizarea intabulării și după obținerea aprobărilor necesare, am depus documentele la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară pentru înregistrarea oficială și actualizarea registrelor cadastrale.

Rezultate și impact

Acest proiect de cadastru și intabulare a adus claritate și legalitate proprietății unei case cu etaj. Proprietarul poate acum să se bucure de un statut legal clar pentru locuința sa și să aibă încredere în documentele sale de proprietate.

Informații proiect

Client:

Persoana fizică

Locație:

Dobroești, Ilfov

Data:

Februarie 2022

Contactează-ne