Detalii proiect
București - cadastru și intabulare

Proiectul vizează efectuarea unui extins proces de cadastru și intabulare pentru zonele urbane ale orașului București. Acest proiect are ca obiectiv actualizarea și clarificarea registrelor cadastrale și a documentelor de proprietate într-unul dintre cele mai mari și mai dinamice orașe din Europa de Est.

Etapele Proiectului

Identificarea Zonei de Lucru: Am identificat zonele urbane din București care necesită actualizări cadastrale și intabulare în scopul clarificării proprietăților și a drepturilor de proprietate.

Colectarea Datelor: Am demarat procesul de colectare a datelor topografice și cadastrale prin intermediul măsurătorilor terestre și tehnologiei avansate de scanare 3D. Am inclus detalii privind clădirile, terenurile și limitele de proprietate.

Intabularea Proprietăților: Pe baza datelor colectate, am actualizat și am pregătit documentele pentru intabulare. Acest pas a implicat verificarea documentelor existente și corectarea eventualelor erori sau ambiguități.

Rezultate și impact

Acest proiect de cadastru și intabulare pentru orașul București a adus o mai mare claritate și siguranță juridică în ceea ce privește proprietățile din zona urbană. Proprietarii pot acum să aibă încredere în documentele lor de proprietate și să beneficieze de un cadru legal solid pentru tranzacții imobiliare sau dezvoltări urbane.

Informații proiect

Locație

București

Contactează-ne