bg_image
Cine suntem
Soluția ta în măsurători
image

De peste 13 ani
Din București în toată țara

O firmă românească pasionată de topografie și tehnologia de scanare 3D, dedicată furnizării de servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri. Ne specializăm în măsurători precise, scanări 3D și documentație tehnică, oferind soluții personalizate pentru o gamă largă de industrii și aplicații.

image
image
image
Găsim rezolvare pentru orice situație

/ Ing. Alexandru Avătămăniței

Despre noi
Dedicați și profesioniști

Misiunea noastră

Furnizăm servicii de măsurare geodezică și topografică de cea mai înaltă calitate, pentru a obține date precise despre teren, clădiri sau alte obiecte geospațiale.

Valorile noastre

Valorile noastre reprezintă principiile și credințele de bază care ghidează comportamentul și deciziile luate în fiecare aspect al activității noastre.

  • Precizie
  • Acuratețe
  • Experiență
  • Eficiență
  • Profesionalism

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să fim partenerii preferați ai clienților noștri și să modelăm industria noastră prin excelență și inovație.

Servicii

Servicii de topografie și scanare 3D

Indiferent dacă sunteți în căutarea măsurătorilor precise pentru un proiect de construcții, aveți nevoie de servicii de cadastru și carte funciară, sau doriți să efectuați scanări 3D pentru o aplicație specifică, suntem aici pentru a vă oferi soluții de vârf.

Vezi lista completă
Aparatura folosită

Unelte de mare precizie

Vă invităm să explorați pagina noastră dedicată echipamentelor și aparaturii utilizate în măsurătorile noastre topografice și scanările 3D. Aici veți descoperi arsenalul nostru de instrumente avansate, menite să ofere date precise și să transforme proiectele în realitate.

Vezi aparatura folosită
Portofoliu

Proiectele noastre

Suntem mândri să vă prezentăm portofoliul nostru variat, o colecție de lucrări și proiecte în domeniul topografiei și scanării 3D. Aici veți găsi dovezi tangibile ale experienței noastre, precum și exemple concrete ale calității și preciziei serviciilor noastre.

Vezi tot portofoliul
Întrebări frecvente

Întrebări și răspunsuri

Înțelegem că puteți avea întrebări sau nelămuriri în legătură cu măsurătorile topografice, scanările 3D sau serviciile noastre specifice. De aceea, am creat această pagină cu obiectivul de a vă oferi răspunsuri clare și concise la cele mai comune întrebări pe care le primim de la clienții noștri.

Vezi întrebari frecvente